The importance of smell and taste in everyday life: Dysfunction in COVID-19 patients
Human-to-human transmission of coronavirus (SARS-CoV-2) - COVID-19 (corona virus disease 2019) - is characterized by a pandemic exponential rate and the patients with mild to moderate infection have odor and taste problems that represent a new atypical disease. A new viral syndrome of acute anosmia...
Guardado en:
Autor principal: | Stanojlović Olivera |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN SR |
Publicado: |
University of Belgrade, Medical Faculty
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/b6180b7df0bf459ab2682316fb9f9194 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Clinical and epidemiological characteristics of COVID-19 patients with chemosensory disorders
por: Sergio César Lorenzo González, et al.
Publicado: (2021) -
Clinical and epidemiological characteristics of COVID-19 patients with chemosensory disorders
por: Sergio César Lorenzo González, et al.
Publicado: (2021) -
Anosmia y enfermedad por Coronavirus 2019 (COVID-19): ¿Qué debemos saber?
por: Sepúlveda C,Valeria, et al.
Publicado: (2020) -
Compromiso neurológico en infección por COVID-19 en pacientes pediátricos
por: Quiroz S.,Vicente, et al.
Publicado: (2020) -
Potencial Afectación de las Glándulas Salivales en la Infección por SARS-CoV-2 (COVID-19)
por: Melián-Rivas,Andrés, et al.
Publicado: (2021)