VALIDATION OF AN ANALYTICAL METHODOLOGY TO QUANTIFY CYANOGENIC GLUCOSIDES IN COMMERCIAL CASSAVA PRODUCTS VALIDACIÓN DE UNA METODOLOGÍA ANALÍTICA PARA LA CUANTIFICACIÓN DE GLUCÓSIDOS CIANOGÉNICOS EN PRODUCTOS COMERCIALES DE YUCA
A spectrophotometric method for determining cyanogenic glucosides (CGs) was validated in accordance with IUPAC and ICH requirements for new methods. The method demonstrates good linearity in the range of 0.1-0.88 μgg-1 hydrocyanic acid (HCN). The accuracy of the method ranges between 95.2% an...
Guardado en:
Autores principales: | Darwin ORTIZ, Teresa SÁNCHEZ, Harold ACOSTA, Helena PACHÓN |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN |
Publicado: |
Universidad de Antioquia
2011
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/cb4544445f914a918adeb03690a5e725 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
VALIDATION OF AN ANALYTICAL METHODOLOGY TO QUANTIFY CYANOGENIC GLUCOSIDES IN COMMERCIAL CASSAVA PRODUCTS
por: Darwin ORTIZ, et al.
Publicado: (2011) -
Nutrient enrichment of cassava peels using a mixed culture of Saccharomyces cerevisae and Lactobacillus spp solid media fermentation techniques
por: Oboh,Ganiyu
Publicado: (2006) -
Comparación Espectrofotométrica de las Sesiones de Blanqueamiento Intracameral con Peróxido de Hidrógeno y Carbamida a Diferentes Concentraciones
por: Dufey-Portilla,Nicolás, et al.
Publicado: (2018) -
CONSUMERS KNOWLEDGE AND CONSUMPTION MANNER OF BOILED CASSAVA ROOT SOLD IN GASHUA, YOBE NIGERIA
por: Saheed Adewale OMONIYI, et al.
Publicado: (2019) -
Activation and detoxification of cassava cyanogenic glucosides by the whitefly Bemisia tabaci
por: Michael L. A. E. Easson, et al.
Publicado: (2021)