Effect of Steam and Smoke Cooking Processes on Web-Foot Octopus (<i>Amphioctopus</i> sp.) Home Meal Replacement Product

In Korea, the web-foot octopus (<i>Amphioctopus</i> sp.) is commonly consumed <i>as jjukkumi bokkeum</i>, a spicy stir-fried octopus dish. Using steaming and smoking methods, we made <i>jjukkumi bokkeum</i> home meal replacement (HMR) products. The response surfac...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Bertoka Fajar Surya Perwira Negara, Hee-Jin Gong, Mi-Jeong Lee, Jae-Suk Choi
Formato: article
Lenguaje:EN
Publicado: MDPI AG 2021
Materias:
HMR
Acceso en línea:https://doaj.org/article/d4b76f52dab049f8a122593d7717c9b2
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!

Ejemplares similares