Effect of Steam and Smoke Cooking Processes on Web-Foot Octopus (<i>Amphioctopus</i> sp.) Home Meal Replacement Product
In Korea, the web-foot octopus (<i>Amphioctopus</i> sp.) is commonly consumed <i>as jjukkumi bokkeum</i>, a spicy stir-fried octopus dish. Using steaming and smoking methods, we made <i>jjukkumi bokkeum</i> home meal replacement (HMR) products. The response surfac...
Guardado en:
Autores principales: | Bertoka Fajar Surya Perwira Negara, Hee-Jin Gong, Mi-Jeong Lee, Jae-Suk Choi |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN |
Publicado: |
MDPI AG
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/d4b76f52dab049f8a122593d7717c9b2 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
VARIACIONES DEL FUNCIONAMIENTO TESTICULAR Octopus mimus ADULTOS
por: Olivares Paz,Alberto, et al.
Publicado: (2003) -
Histological Analysis of the Reproductive System and Gonad Maturity of Octopus rubescens
por: López-Peraza,D. J, et al.
Publicado: (2013) -
Paralarvas y juveniles de Octopus bimaculatus (Cephalopoda: Octopodidae) en el Pacífico sur de México
por: Alejo-Plata,Carmen, et al.
Publicado: (2012) -
Octopus mimus (MOLLUSCA: CEPHALOPODA) EMBRYO MISDEVELOPMENT DUE TO CHRONIC EXPOSURE TO THE ORGANOSPHOSPHORUS PESTICICE PARATHON
por: Gutiérrez-Pajares,Jorge L., et al.
Publicado: (2003) -
VARIACIONES BIOQUÍMICAS E HISTÓLOGICAS ASOCIADAS AL EVENTO REPRODUCTIVO DE LA HEMBRA DE Octopus mimus (MOLLUSCA: CEPHALOPODA)
por: Zamora C,Mauricio, et al.
Publicado: (2004)