EFFECT OF EDIBLE COATINGS ON JAPANESE LOQUAT (Eriobotrya japonica T.) POSTHARVEST QUALITY EFECTO DE RECUBRIMIENTOS COMESTIBLES SOBRE LA CALIDAD EN POSCOSECHA DEL NÍSPERO JAPONÉS (Eriobotrya japonica T.)

Effect of two edible coatings on the quality of loquat fruit (Eriobotrya japonica T.) from Callosa d'En Sarria (Spain) is studied. The coatings are prepared with commercial solutions of chitosan (0,6%) and sucroester fatty acids (1%), that are applied to fruit at fully-ripe stage, and stored at...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Carlos J MÁRQUEZ C, Jose R CARTAGENA V, Maria B PÉREZ-GAGO
Formato: article
Lenguaje:EN
Publicado: Universidad de Antioquia 2009
Materias:
Acceso en línea:https://doaj.org/article/e4f205cb84ea434a9c405ba1e5706de8
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!