Grass pea natural variation reveals oligogenic resistance to Fusarium oxysporum f. sp. pisi

Abstract Grass pea (Lathyrus sativus L.) is an annual legume species, phylogenetically close to pea (Pisum sativum L.), that may be infected by Fusarium oxysporum f. sp. pisi (Fop), the causal agent of fusarium wilt in peas with vast worldwide yield losses. A range of responses varying from high res...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Ana Margarida Sampaio, Mara Lisa Alves, Priscila Pereira, Ehsan Valiollahi, Carmen Santos, Zlatko Šatović, Diego Rubiales, Susana de Sousa Araújo, Fred van Eeuwijk, Maria Carlota Vaz Patto
Formato: article
Lenguaje:EN
Publicado: Wiley 2021
Materias:
Acceso en línea:https://doaj.org/article/ee017fb64e234e95b6335df1cb5eb005
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!