Grass pea natural variation reveals oligogenic resistance to Fusarium oxysporum f. sp. pisi
Abstract Grass pea (Lathyrus sativus L.) is an annual legume species, phylogenetically close to pea (Pisum sativum L.), that may be infected by Fusarium oxysporum f. sp. pisi (Fop), the causal agent of fusarium wilt in peas with vast worldwide yield losses. A range of responses varying from high res...
Guardado en:
Autores principales: | Ana Margarida Sampaio, Mara Lisa Alves, Priscila Pereira, Ehsan Valiollahi, Carmen Santos, Zlatko Šatović, Diego Rubiales, Susana de Sousa Araújo, Fred van Eeuwijk, Maria Carlota Vaz Patto |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN |
Publicado: |
Wiley
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/ee017fb64e234e95b6335df1cb5eb005 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Evolved Fusarium oxysporum laccase expressed in Saccharomyces cerevisiae
por: Natalia Kwiatos, et al.
Publicado: (2020) -
The nuclear protein Sge1 of Fusarium oxysporum is required for parasitic growth.
por: Caroline B Michielse, et al.
Publicado: (2009) -
Legume Breeding for the Agroecological Transition of Global Agri-Food Systems: A European Perspective
por: Diego Rubiales, et al.
Publicado: (2021) -
Na(d)pisy teatralne – translacja pomiędzy sztuką a techniką
por: Małgorzata Czubińska
Publicado: (2021) -
Development and evaluation of polyclonal antibodies for detection of Pythium aphanidermatum and Fusarium oxysporum in ginger
por: Monalisa Ray, et al.
Publicado: (2018)