AIR DRIED APPLE FORTIFIED WITH VITAMIN E USING MATRIX ENGINEERING
The shelf life of air-dried apple products for air at 40°C, fortified with vitamin E has been evaluated in function of colour, texture and stability of vitamin E at different storage conditions. The quantification of vitamin E is carried out using gas chromatography (CG-FID) in the hexane extracts o...
Guardado en:
Autores principales: | Misael CORTÉS, Alexander OSORIO, Eduard GARCÍA |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN |
Publicado: |
Universidad de Antioquia
2009
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/ff10c684345c419c902ce4855adbb08d |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
INFLUENCE OF STORAGE CONDITIONS ON FREEZE-DRIED APPLE FORTIFIED WITH VITAMIN E
por: Misael CORTÉS R., et al.
Publicado: (2009) -
MANZANA DESHIDRATADA FORTIFICADA CON VITAMINA E UTILIZANDO LA INGENIERÍA DE MATRICES: AIR DRIED APPLE FORTIFIED WITH VITAMIN E USING MATRIX ENGINEERING
por: Misael CORTÉS, et al.
Publicado: (2007) -
KINETIC OF COLOUR CHANGE OF AIR DRIED FORTIFIED APPLES WITH VITAMIN E
por: Misael CORTÉS R., et al.
Publicado: (2009) -
Influence of storage conditions on freeze-dried apple fortified with vitamin E Influencia de las condiciones de almacenamiento sobre manzana liofilizada fortificada con vitamina E
por: Misael CORTÉS R, et al.
Publicado: (2009) -
CINÉTICA DE LOS CAMBIOS DE COLOR EN MANZANA DESHIDRATADA POR AIRE FORTIFICADA CON VITAMIN E KINETIC OF COLOUR CHANGE OF AIR DRIED FORTIFIED APPLES WITH VITAMIN E
por: Misael CORTÉS R, et al.
Publicado: (2008)