Aspectos metabólicos y dietarios involucrados en la etiología de la obesidad en mujeres chilenas
This review discusses the factors involved in the aetiology of obesity. The effect of dietary macronutrient composition on the metabolic fate of fat (oxidation or storage) is emphasised. Available information on dietary intake in adults from food balance sheets or dietary surveys, show that females...
Guardado en:
Autores principales: | Díaz B,Erik, Galgani F,José |
---|---|
Lenguaje: | Spanish / Castilian |
Publicado: |
Sociedad Médica de Santiago
1999
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0034-98871999000900015 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Obesidad y ácidos grasos en la etiología de la resistencia insulínica
por: Galgani F,José, et al.
Publicado: (2000) -
Evaluation of nuts morphology and composition of fatty acids in certain Iranian Pistacia vera L. (Anacardiaceae) cultivars
por: Mojdeh MAHDAVI, et al.
Publicado: (2021) -
Fatty acids as suitable biomarkers to assess pesticide impacts in freshwater biological scales – A review
por: Ana M.M. Gonçalves, et al.
Publicado: (2021) -
Fatty acid profile and solid fat content of Peruvian cacao for optimal production of trade chocolate
por: Chire-Fajardo,Gabriela Cristina, et al.
Publicado: (2020) -
Pumpkin seeds (Cucurbita maxima). A review of functional attributes and by-products
por: Lemus-Mondaca,Roberto, et al.
Publicado: (2019)