¿Podemos confiar en el etiquetado nutricional de los alimentos en Chile?
Background: Nutrition labeling is a tool that helps people to make healthy choices when choosing foods and drinks for consumption. Easy to understand information promotes rational choices. However the implementation of this information by industry and their proper use by consumers is complex. A key...
Guardado en:
Autores principales: | Urquiaga,Inés, Lamarca,Magdalena, Jiménez,Paulina, Echeverría,Guadalupe, Leighton,Federico |
---|---|
Lenguaje: | Spanish / Castilian |
Publicado: |
Sociedad Médica de Santiago
2014
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0034-98872014000600012 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Efecto de una dieta alta en grasas en el proceso de formación de cálculos biliares de colesterol
por: Del Pozo,Reginald, et al.
Publicado: (2017) -
Growth Performance, Eating Behavior, Digestibility, Blood Metabolites, and Carcass Traits in Growing-Finishing Fat-Tailed Lambs Fed Different Levels of Dietary Neutral Detergent Fiber with High Rumen Undegradable Protein
por: Hamidreza Mirzaei-Alamouti, et al.
Publicado: (2021) -
Análisis de la aceptabilidad, consumo y aporte nutricional del programa alimentario del adulto mayor
por: Masi,Celia, et al.
Publicado: (2008) -
DIETARY HABITS OF MODERN HIGH SCHOOL AND STUDENT GIRLS ACCORDING TO THE QUESTIONNAIRE DESIGN
por: O. YA. Leshchenko
Publicado: (2012) -
Characterization of dietary fiber and pectin of cassava bread obtained from different regions of Venezuela
por: Infante R,Benito, et al.
Publicado: (2013)