Aged garlic extract and S-allylcysteine prevent apoptotic cell death in a chemical hypoxia model

BACKGROUND: Aged garlic extract (AGE) and its main constituent S-allylcysteine (SAC) are natural antioxidants with protective effects against cerebral ischemia or cancer, events that involve hypoxia stress. Cobalt chloride (CoCl2) has been used to mimic hypoxic conditions through the stabilization o...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Orozco-Ibarra,Marisol, Muñoz-Sánchez,Jorge, Zavala-Medina,Martín E, Pineda,Benjamín, Magaña-Maldonado,Roxana, Vázquez-Contreras,Edgar, Maldonado,Perla D, Pedraza-Chaverri,José, Chánez-Cárdenas,María Elena
Lenguaje:English
Publicado: Sociedad de Biología de Chile 2016
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0716-97602016000100007
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!