Optimization of β-carotene production by a newly isolated Serratia marcescens strain
β-carotene is a commonly used food colorant. In this work, a novel β-carotene producing strain, Serratia marcescens RB3, was isolated and identified by physiological and biochemical tests, as well as 16S rDNA sequence analysis. The production of β-carotene by S. marcescens...
Guardado en:
Autores principales: | Wang,Bohua, Lin,Liping, Lu,Lei, Chen,Weiping |
---|---|
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Pontificia Universidad Católica de Valparaíso
2012
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-34582012000600003 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Síndrome del pañal rojo: Infección por Serratia Marcescens
por: HERNANDEZ MARCHANT,RAUL, et al.
Publicado: (1960) -
Infecciones intrahospitalarias por serratia marcescens
por: W. LEDERMAKN,GUILLERMO, et al.
Publicado: (1974) -
Infecciones intrahospitalarias por serratia marcescens
por: LEDERMAKN,GUILLERMO W, et al.
Publicado: (1974) -
Serratia marcescens: Descripción de un brote de infección intrahospitalaria
por: DOSSI C.,M. TERESA, et al.
Publicado: (2002) -
Classical and Statistical Optimization of Medium Composition for Promoting Prodigiosin Produced by Local Isolate of Serratia Marcescens
por: Sura Jasem Mohammed, et al.
Publicado: (2018)