CHEMISTRY OF THE AROMA BOUQUET OF THE EDIBLE MUSHROOM "LEBRE" (Cortinarius lebre, BASDIOMYCOTA, AGARICALES) FROM CHILE

Cortinarius lebre Garrido, a common edible mushroom from central Chile, is distinct from other Cortinarii by its strong, naphtalene-like smell. The relevant volatile compounds were detected by gas chromatography - mass spectrometry and identified as indole together with 1-octen-3-ol, octane-3-one, a...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: ARNOLD,NORBERT, PALFNER,GÖTZ, SCHMIDT,JÜRGEN, KUHNT,CHRISTINE, BECERRA,JOSÉ
Lenguaje:English
Publicado: Sociedad Chilena de Química 2012
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-97072012000300029
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!