Physico-chemical properties of common beans under natural and accelerated storage conditions

S.R.M. Coelho, S.H. Prudencio, D. Christ, S.C. Sampaio, and V. Schoeninger. 2013. Physico-chemical characterization of common beans under natural and accelerated storage conditions. Cien. Inv. Agr. 40(3): 629-636. The common bean is an important food in the human diet. Certain storage conditions, hi...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Coelho,Silvia R. M, Prudencio,Sandra H, Christ,Divair, Sampaio,Silvio C, Schoeninger,Vanderleia
Lenguaje:English
Publicado: Pontificia Universidad Católica de Chile. Facultad de Agronomía e Ingeniería Forestal 2013
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202013000300015
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!