Cita APA (7a ed.)

Sangali,Cleiton P, Bruno,Luís D. G, Nunes,Ricardo V, Neto,Adhemar R. de Oliveira, Pozza,Paulo C, Henz,Jefferson R, . . . Berwanger,Eveline. (2015). Bioavailability of different methionine sources for broilers from 1 to 21 days old. Pontificia Universidad Católica de Chile. Facultad de Agronomía e Ingeniería Forestal.

Cita Chicago Style (17a ed.)

Sangali,Cleiton P, Bruno,Luís D. G, Nunes,Ricardo V, Neto,Adhemar R. de Oliveira, Pozza,Paulo C, Henz,Jefferson R, Giacobbo,Franciele C. N, y Berwanger,Eveline. Bioavailability of Different Methionine Sources for Broilers from 1 to 21 Days Old. Pontificia Universidad Católica de Chile. Facultad de Agronomía e Ingeniería Forestal, 2015.

Cita MLA (8a ed.)

Sangali,Cleiton P, et al. Bioavailability of Different Methionine Sources for Broilers from 1 to 21 Days Old. Pontificia Universidad Católica de Chile. Facultad de Agronomía e Ingeniería Forestal, 2015.

Precaución: Estas citas no son 100% exactas.