Protein enrichment of Opuntia ficus-indica using Kluyveromyces marxianus in solid-state fermentation

Abstract Opuntia ficus-indica is used in animal feed but has a low protein content (above 4%) in comparison to high-quality forage (above 16%). It is necessary to develop technologies that improve the nutrimental value of Opuntia ficus-indica through the process of solid-state fermentation (SSF). Th...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Herrera,Esperanza, Murillo,Manuel, Berumen,Leslie, Soto-Cruz,Nicolas O., Páez-Lerma,Jesús B.
Lenguaje:English
Publicado: Pontificia Universidad Católica de Chile. Facultad de Agronomía e Ingeniería Forestal 2017
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202017000200113
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!

Ejemplares similares