Effect of climate conditions on total phenolic content and antioxidant activity of Jatropha dioica Cerv. var. dioica

Abstract The aim of this work was to determine the antioxidant activity, total phenolic content (TPC) and total flavonoid content (TFC) in the rhizomes and stems of Jatropha dioica and their relation to collection season, collection location, extraction solvent and their interactions to understand t...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Gutiérrez-Tlahque,Jorge, Aguirre-Mancilla,César L., Raya-Pérez,Juan C., Ramírez-Pimentel,Juan G., Jiménez-Alvarado,Rubén, Hernández-Fuentes,Alma D.
Lenguaje:English
Publicado: Pontificia Universidad Católica de Chile. Facultad de Agronomía e Ingeniería Forestal 2018
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202018000100070
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!