Lupin and pea extrusion decreases the ruminal degradability and improves the true ileal digestibility of crude protein
Abstract The aim of this work was to evaluate the effect of the extrusion of dehulled lupins (Lupinus albus L.) and peas (Pisum sativum L.) on the ruminal degradability and intestinal digestibility of their protein contents. Ruminal degradability was evaluated in situ in the rumens of two fistulated...
Guardado en:
Autores principales: | Barchiesi,Claudia, Williams,Pamela, Velásquez,Alejandro |
---|---|
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Pontificia Universidad Católica de Chile. Facultad de Agronomía e Ingeniería Forestal
2018
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202018000300231 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Impacts of Rumen Degradable or Undegradable Protein Supplementation with or without Salt on Nutrient Digestion, and VFA Concentrations
por: Marley Manoukian, et al.
Publicado: (2021) -
Efecto de concentraciones elevadas de sales totales y sulfatos en agua de bebida sobre la degradabilidad ruminal in vitro de Thinopyrum ponticum
por: Coria,M L, et al.
Publicado: (2007) -
Ruminal Degradability of Dry Matter and Crude Protein from Moist Dehulled Lupin and Extruded Rapeseed Meal
por: Barchiesi-Ferrari,Claudia, et al.
Publicado: (2011) -
Variación diurna del pH y de las concentraciones de magnesio y potasio del fluido ruminal en vacas lecheras a pastoreo
por: Scandolo,D, et al.
Publicado: (2007) -
Aerobe and anaerobe facultative Gram-negative bacteria rod-shaped in the ruminal fluid of dairy cattle fed with different diets containing tropical forages
por: Freitas,CES, et al.
Publicado: (2014)