Effects of saponin-rich quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) bran and bran extract in diets of adapted and non-adapted quinoa pests in laboratory bioassays

Abstract Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) produces bitter-tasting triterpene saponins that must be removed prior to consumption, significantly adding to production costs. Breeders have therefore prioritized the development of low-saponin “sweet” cultivars with little concern fo...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: McCartney,Nathaniel B., Ahumada,M. Isabel, Muñoz,Marcela P., Rosales,I. Marlene, Fierro,Angélica M., Chorbadjian,Rodrigo A.
Lenguaje:English
Publicado: Pontificia Universidad Católica de Chile. Facultad de Agronomía e Ingeniería Forestal 2019
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202019000200125
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!