Apparent digestibility of energetic ingredients by pirarucu juveniles, Arapaima gigas (Schinz, 1822)

An understanding of feed ingredient digestibility for the pirarucu is a fundamental step in the development of feeds that promote proper growth of the specie while in captivity. A digestibility trial was conducted with four treatments in triplicate (corn starch, corn, rice bran and wheat bran) to ev...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Santos-Cipriano,Filipe dos, Lima,Kauana Santos de, Bevitório-Passinato,Érica, Jesus,Raildo Mota de, Magalhães Júnior,Francisco Oliveira de, Teles-Tonini,William Cristiane, Tavares-Braga,Luis Gustavo
Lenguaje:English
Publicado: Pontificia Universidad Católica de Valparaíso. Facultad de Recursos Naturales. Escuela de Ciencias del Mar 2015
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-560X2015000400018
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!