Estimation of the dietary essential amino acid requirements of colliroja Astyanax fasciatus by using the ideal protein concept

Colliroja, Astyanax fasciatus, is a new aquaculture species, and information on its dietary essential amino acid requirements is lacking. The whole body composition of 120 farmed fish (16.2 ± 8.8 g) was determined to estimate the dietary essential amino acid requirement based on the ideal protein co...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Furuya,Wilson Massamitu, Michelato,Mariana, Salaro,Ana Lúcia, Cruz,Thais Pereira da, Barriviera-Furuya,Valéria Rossetto
Lenguaje:English
Publicado: Pontificia Universidad Católica de Valparaíso. Facultad de Recursos Naturales. Escuela de Ciencias del Mar 2015
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-560X2015000500008
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!