Compelling palatability of protein hydrolysates for Nile tilapia juveniles

ABSTRACT This study aimed at determining the compelling palatability of different protein hydrolysates for Nile tilapia juveniles (Oreochromis niloticus). Four isoproteic (30% crude protein) and isoenergetic (3,200 kcal kg−1) experimental diets were formulated, with a 5% inclusion level of...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Sanches-Alves,Denis Rogério, Silva,Thibério Carvalho da, Rocha,Joana D'arc Maurício, Oliveira,Suzana Raquel de, Señor,Altevir, Boscolo,Wilson Rogério
Lenguaje:English
Publicado: Pontificia Universidad Católica de Valparaíso. Facultad de Recursos Naturales. Escuela de Ciencias del Mar 2019
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-560X2019000200371
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!

Ejemplares similares