Compelling palatability of flavoring Atractus AQVA® for Nile tilapia juveniles

ABSTRACT This study determined the compelling palatability of Atractus Aqva® flavoring for Nile tilapia juveniles (Oreochromis niloticus). Five isoproteic (40% crude protein) and isoenergetic (3,420 kcal kg-1) experimental diets were elaborated containing 0.25 (A25), 0.50 (A50) and 0.75% (A75) flavo...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Alves,Denis Rogério Sanches, Oliveira,Suzana Raquel de, Sosa,Bruno dos Santos, Boscolo,Wilson Rogério, Signor,Altevir, Bittencourt,Fábio
Lenguaje:English
Publicado: Pontificia Universidad Católica de Valparaíso. Facultad de Recursos Naturales. Escuela de Ciencias del Mar 2020
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-560X2020000200323
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!