Poultry byproducts and swine liver used in diets for Nile tilapia juveniles

ABSTRACT This study aimed at evaluating diets containing protein hydrolysate from poultry byproducts and swine liver (PHPPL), at different inclusion levels, for Nile tilapia (Oreochromis niloticus) juveniles. Seven diets were evaluated, being a negative control (free of both hydrolysate and fishmeal...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Carvalho,Kerolay Valadão, Luczinski,Thiago Gabriel, Boscolo,Wilson Rogério, de Freitas,Jakeline Marcela Azambuja, Signor,Altevir
Lenguaje:English
Publicado: Pontificia Universidad Católica de Valparaíso. Facultad de Recursos Naturales. Escuela de Ciencias del Mar 2020
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-560X2020000500895
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!