Lysine effect on the characterization of fillet, by-products, residues, and morphometry of tambaqui Colossoma macropomum (Cuvier, 1818)

ABSTRACT This study aimed to evaluate the yields of by-products and residues and the morphometry of juvenile tambaqui Colossoma macropomum undernutrition with different levels of lysine. Diets were elaborated containing 6.60, 9.72, 12.84, 15.96, 19.08, and 22.20 g kg−1 of total lysine, and...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Liebl,Ariany Rabello da Silva, Nascimento,Marcelo dos Santos, Rocha-Aride,Paulo Henrique, Pantoja-Lima,Jackson, Fragoso Machado-Bussons,Márcia Regina, Massamitu-Furuya,Wilson, Oliveira,Adriano Teixeira de
Lenguaje:English
Publicado: Pontificia Universidad Católica de Valparaíso. Facultad de Recursos Naturales. Escuela de Ciencias del Mar 2021
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-560X2021000400620
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!