Lysine effect on the characterization of fillet, by-products, residues, and morphometry of tambaqui Colossoma macropomum (Cuvier, 1818)
ABSTRACT This study aimed to evaluate the yields of by-products and residues and the morphometry of juvenile tambaqui Colossoma macropomum undernutrition with different levels of lysine. Diets were elaborated containing 6.60, 9.72, 12.84, 15.96, 19.08, and 22.20 g kg−1 of total lysine, and...
Guardado en:
Autores principales: | Liebl,Ariany Rabello da Silva, Nascimento,Marcelo dos Santos, Rocha-Aride,Paulo Henrique, Pantoja-Lima,Jackson, Fragoso Machado-Bussons,Márcia Regina, Massamitu-Furuya,Wilson, Oliveira,Adriano Teixeira de |
---|---|
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Pontificia Universidad Católica de Valparaíso. Facultad de Recursos Naturales. Escuela de Ciencias del Mar
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-560X2021000400620 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
The impact of Neoechinorhynchus buttnerae (Golvan, 1956) (Eoacanthocephala: Neochinorhynchidae) outbreaks on productive and economic performance of the tambaqui Colossoma macropomum (Cuvier, 1818), reared in ponds
por: Silva-Gomes,Ana Lucia, et al.
Publicado: (2017) -
Effect of stocking density on economic performance for Colossoma macropomum (Cuvier, 1816), juvenile in earthen ponds
por: Costa,Jesaias, et al.
Publicado: (2016) -
Valoración de dietas para alevines de Colossoma macropomum utilizando como fuentes proteicas harinas: de lombriz (Eisenia foetida), soya (Glycine max) y caraotas (Phaseolus vulgaris)
por: Morillo S,Marielba, et al.
Publicado: (2013) -
Evaluación de la tasa de consumo de oxígeno de Colossoma macropomum en relación al peso corporal y temperatura del agua
por: Tomalá,Dennis, et al.
Publicado: (2014) -
Occurrence and diversity of yeast species isolated from fish feed and tambatinga gut
por: Pinheiro,Raizza Eveline E., et al.
Publicado: (2018)