Chemical and Nutritional Composition of Copao Fruit (Eulychnia acida Phil.) Unswe Thee Environmental Conditions in the Coquimbo Region

Copao (Eulychnia acida Phil.) is an endemic arborescent cactus restricted mainly to the semi-arid Coquimbo Region (29°54’28" S, 71°15’15" W), Chile. The area of distribution is from sea level to 1200 m.a.s.l. The edible fruit called rumpa is generally round, with green...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Masson S,Lilia, Salvatierra,María Angélica, Robert C,Paz, Encina A,Cristian, Camilo M,Conrado
Lenguaje:English
Publicado: Instituto de Investigaciones Agropecuarias, INIA 2011
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-58392011000400004
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!