Microencapsulation of maqui (Aristotelia chilensis Molina Stuntz) leaf extracts to preserve and control antioxidant properties
Microencapsulation technology is an alternative to stabilize stress factors and protect food ingredients or additives, which include environmentally sensitive bioactive principles in protective matrices to increase their functionality and life span. The objective of this research was to study condit...
Guardado en:
Autores principales: | Vidal J,Leslie, Avello L,Marcia, Loyola C,Cristina, Campos P,Jorge, Aqueveque M,Pedro, R. Dungan,Stephanie, Galotto L,Maria, Guarda M,Abel |
---|---|
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Instituto de Investigaciones Agropecuarias, INIA
2013
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-58392013000100003 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Effect of spray drying at 150, 160, and 170 °C on the physical and chemical properties of maqui extract ( Aristotelia chilensis (Molina) Stuntz)
por: Bastías-Montes,José Miguel, et al.
Publicado: (2019) -
New polymorphic nuclear microsatellites from Aristotelia chilensis (Mol.) Stuntz (Elaeocarpaceae)
por: Cona,Matías, et al.
Publicado: (2020) -
Efecto de la escarificación y estratificación sobre la germinación in vitro de Aristotelia chilensis (Molina) Stuntz
por: Rodríguez Beraud,Mario, et al.
Publicado: (2017) -
Evaluación bromatológica de la semilla de maqui (Aristotelia chilensis (Molina), Stuntz)
por: Araneda,Ximena, et al.
Publicado: (2016) -
Pressurized Hot Water Extraction and Bio-Hydrogels Formulation with <i>Aristotelia chilensis</i> [Mol.] Stuntz Leaves
por: Audrey Bianchi, et al.
Publicado: (2021)