Developing row spacing and planting density recommendations for yacon (Smallanthus sonchifolius) in tropical highland conditions

ABSTRACT Yacon (Smallanthus sonchifolius [Poepp.] H. Rob., Asteraceae) is an Andean plant being explored as a functional food, due to high concentrations of fructooligosaccharides (FOS), a natural sweetener capable of reducing blood lipids and glucose levels, supporting prevention of chronic disease...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Carvalho,Arnaldo H. de O., Pedrosa,Joab L.F., Oliveira,Fábio L. de, Parajara,Magno do C., Rocha,Leonardo J.F.N. da, Lima,Wallace L. de, Teixeira,Ariany das G.
Lenguaje:English
Publicado: Instituto de Investigaciones Agropecuarias, INIA 2021
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-58392021000200237
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!