Developing row spacing and planting density recommendations for yacon (Smallanthus sonchifolius) in tropical highland conditions
ABSTRACT Yacon (Smallanthus sonchifolius [Poepp.] H. Rob., Asteraceae) is an Andean plant being explored as a functional food, due to high concentrations of fructooligosaccharides (FOS), a natural sweetener capable of reducing blood lipids and glucose levels, supporting prevention of chronic disease...
Guardado en:
Autores principales: | Carvalho,Arnaldo H. de O., Pedrosa,Joab L.F., Oliveira,Fábio L. de, Parajara,Magno do C., Rocha,Leonardo J.F.N. da, Lima,Wallace L. de, Teixeira,Ariany das G. |
---|---|
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Instituto de Investigaciones Agropecuarias, INIA
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-58392021000200237 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Yacon potato propagation from herbaceous cuttings with different numbers of buds
por: Pedrosa,Joab Luhan Ferreira, et al.
Publicado: (2020) -
Influence of <i>Smallanthus sonchifolius</i> (Yacon) on the Activity of Antidepressant Drugs in Mice
por: Sylwia Wośko, et al.
Publicado: (2021) -
Estudio de la Variación de Parámetros de Color del Yacón utilizando un Prototipo de Medición de Color y Temperatura
por: Garzón-García,Alba Mery, et al.
Publicado: (2018) -
Ethno-Botany and in-situ conservation of the genetic diversity of arracacha (Arracacia xanthorrhiza Bancroft), yacon (Smallanthus sonchifolious H.Robinson), and wild relatives
por: S. Ignacio, et al.
Publicado: (2017) -
Aspergillus kawachii produces an inulinase in cultures with yacon (Smallanthus sonchifolius) as substrate
por: Chesini,Mariana, et al.
Publicado: (2013)