Induction of salt stress tolerance in chives by priming with H2O2 in hydroponic cultivation

ABSTRACT The use of salt stress attenuators is considered an important tool to minimize the deleterious effects of salts. However, its application to chives (Allium schoenoprasum L.) has not been studied. This study aimed to evaluate the induction of salt stress tolerance in chives plants in relatio...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Santos,Bárbara D.B. dos, Silva,Patrícia F. da, Matos,Rigoberto M. de, D. Neto,José, Lima,Vera L.A. de, Bonou,Semako I., Melo,Alberto S. de, Melo,Yuri L.
Lenguaje:English
Publicado: Instituto de Investigaciones Agropecuarias, INIA 2021
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-58392021000300317
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!