Preparation and Chemical and Physical Characteristics of an Edible Film Based on Native Potato Starch and Nopal Mucilage

Edible films prepared from biological materials are being massively used. This study aimed to prepare edible films from native potato starch of the Allcca sipas variety (<i>Solanum tuberosum</i> subsp. Andigena), nopal mucilage (<i>Opuntia ficus</i> indica), and glycerol. Twe...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: David Choque-Quispe, Sandro Froehner, Carlos A. Ligarda-Samanez, Betsy S. Ramos-Pacheco, Henry Palomino-Rincón, Yudith Choque-Quispe, Aydeé M. Solano-Reynoso, Fredy Taipe-Pardo, Lourdes Magaly Zamalloa-Puma, Miriam Calla-Florez, Miriam E. Obregón-Yupanqui, Miluska M. Zamalloa-Puma, Antonieta Mojo-Quisani
Formato: article
Lenguaje:EN
Publicado: MDPI AG 2021
Materias:
Acceso en línea:https://doaj.org/article/22d3cbd6dda14ff38472df06ae47bb1f
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!

Ejemplares similares