Valorization of Rose Hip (<i>Rosa canina</i>) Puree Co-Product in Enriched Corn Extrudates
Serious issues and challenges of the world’s population are represented by dwindling natural food resources and the scale-up of sustainable food manufacturing. Therefore, the valorization of co-products from the food industry represents new methods for food development. The principal goal of the stu...
Guardado en:
Autores principales: | Marta Igual, Maria Simona Chiş, Adriana Păucean, Dan Cristian Vodnar, Sevastița Muste, Simona Man, Javier Martínez-Monzó, Purificación García-Segovia |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN |
Publicado: |
MDPI AG
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/55ee44d9142f494cadf486f38b388a5b |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Variability in pomological traits of dog rose (Rosa canina L.) under the ecological conditions of the Republic of Croatia
por: Tomljenović Nikola, et al.
Publicado: (2021) -
Metabolites of Prickly Rose: Chemodiversity and Digestive-Enzyme-Inhibiting Potential of <i>Rosa acicularis</i> and the Main Ellagitannin Rugosin D
por: Daniil N. Olennikov, et al.
Publicado: (2021) -
Proyecciones de rabia canina en Argentina, Bolivia y Paraguay, usando series de tiempo
por: SCORTTI,M., et al.
Publicado: (1997) -
Microbial protein synthesis in young steers fed with grass silage and extruded corn
por: Barchiesi-Ferrari,Claudia, et al.
Publicado: (2012) -
Identificación morfológica y molecular de filarías caninas en una comuna semi-rural de la Región Metropolitana, Chile
por: López,Javier, et al.
Publicado: (2012)