KINETIC MODELING OF THE ENZYMATIC HYDROLYSIS OF PROTEINS OF VISCERAS FROM RED TILAPIA (Oreochromis sp.): EFFECT OF SUBSTRATE AND ENZYME CONCENTRATION
ABSTRACT Background: The growth of world aquaculture has generated important environmental impacts as discard residues that are important sources of protein, which has been used to manufacture low-value products, such as animal food, fish flour and fertilizers. Objectives: To evaluate the effect...
Guardado en:
Autores principales: | José Edgar ZAPATA-MONTOYA, Diego Enrique GIRALDO-RIOS, Andrea Johana BAÉZ-SUAREZ |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN |
Publicado: |
Universidad de Antioquia
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/71bb0d4867b94424adc4ab224b8bdcf4 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Efecto de Temperatura, pH, Concentración de Sustrato y Tipo de Enzima en la Hidrólisis Enzimática de Vísceras de Tilapia Roja (Oreochromis spp.)
por: Baez-Suarez,Andrea J, et al.
Publicado: (2016) -
Kinetic modeling of the enzymatic hydrolysis of proteins of visceras from red tilapia (Oreochromis sp.): effect of substrate and enzyme concentration
por: José Edgar ZAPATA-MONTOYA, et al.
Publicado: (2018) -
Efecto del Nivel de Grasa y Velocidad de Agitación en la Hidrolisis Enzimática de Vísceras de Tilapia Roja (Orechromis sp.)
por: Gómez,Leidy J, et al.
Publicado: (2017) -
Optimización de la Hidrólisis Enzimática de Proteínas de Plasma Bovino
por: Figueroa,Omar A, et al.
Publicado: (2016) -
Cinética de la Desinfección Fotocatalítica de Agua contaminada con E. coli: Efecto de la Concentración del Fotocatalizador y la Potencia de Irradiación
por: Moreno,Andrea L, et al.
Publicado: (2011)