ENZYME KINETICS OF POLYPHENOL OXIDASE FROM <I>GROS MICHEL</I> BANANA
The post harvest of banana is accompanied by multiple enzymatic reactions, which cause the degradation of starches and chlorophyll, the synthesis of sugars and carotenes, changes in the acidity, tissue softening and enzymatic browning. This browning is caused by the action of the Polyphenoloxidase (...
Guardado en:
Autores principales: | Claudia L. GARCÍA W., Germán A. GIRALDO G., Hernando HURTADO T., Carlos O. MENDIVIL |
---|---|
Formato: | article |
Lenguaje: | EN |
Publicado: |
Universidad de Antioquia
2009
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://doaj.org/article/95a7f5a8534c409d9df5b918829d7ee2 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
CINÉTICA ENZIMÁTICA DE LA POLIFENOL OXIDASA DEL BANANO GROS MICHEL EN DIFERENTES ESTADOS DE MADURACIÓN ENZYME KINETICS OF POLYPHENOL OXIDASE FROM GROS MICHEL BANANA THROUGH DIFFERENT MATURATION STAGES
por: Claudia L. GARCÍA W., et al.
Publicado: (2006) -
Cuantificación de Cobre en Polifenoloxidasa de Frutas Tropicales por Espectrofotometría de Absorción Atómica
por: Jiménez-Vieyra,María E, et al.
Publicado: (2011) -
ESTABLISHING OF THE CONDITIONS OF THE BLEND OF PULP WITH BANANA (<I>Musa paradisiaca</I> L.) TO SUBMIT SPRAY DRYNG
por: Beatriz E. LOPEZ M., et al.
Publicado: (2009) -
PHYSICAL CHARACTERISTICS OF KEPOK, TALAS, AND CAVENDISH BANANAS FLOUR
por: Krishna Purnawan Candra, et al.
Publicado: (2021) -
Effects of oligosaccharides from endophytic Fusarium oxysporum Dzf17 on activities of defense-related enzymes in Dioscorea zingiberensis suspension cell and seedling cultures
por: Li,Peiqin, et al.
Publicado: (2014)