Nutritional, Antinutritional Compounds and Nutraceutical Significance of Native Bean Species (<i>Phaseolus</i> spp.) of Mexican Cultivars

Common beans (<i>Phaseolus vulgaris</i>), comba beans (<i>Phaseolus lunatus</i>), and ayocote beans (<i>Phaseolus coccineus</i>) are the most consumed beans worldwide. This work aimed to analyze the nutraceutical potential, antinutritional content, antioxidant act...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Montserrat Alcázar-Valle, Soledad García-Morales, Luis Mojica, Norma Morales-Hernández, Ever Sánchez-Osorio, Lourdes Flores-López, Jhony Navat Enríquez-Vara, Eugenia Lugo-Cervantes
Formato: article
Lenguaje:EN
Publicado: MDPI AG 2021
Materias:
Acceso en línea:https://doaj.org/article/d43c2fafb912441ca8b2b7626e3cf04c
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!

Ejemplares similares