Effect of freeze-drying and production process on the chemical composition and fatty acids profile of avocado pulp

Freeze-drying technology is the best dehydration process to preserve shelf-life and allowing avocado to maintain its sensorial and nutritional characteristics. The aim of this work was to determine if the freeze-drying and production condition have an effect on the nutritional quality of the avocado...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Castañeda-Saucedo,Ma Claudia, Valdés-Miramontes,Elia Herminia, Tapia-Campos,Ernesto, Delgado-Alvarado,Adriana, Bernardino-García,Ana Cecilia, Rodríguez-Ramírez,María Rosario, Ramirez-Anaya,Jessica del Pilar
Lenguaje:English
Publicado: Sociedad Chilena de Nutrición, Bromatología y Toxicología 2014
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-75182014000400009
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!

Ejemplares similares