The influence of selected winemaking equipment and operations on the concentration of dissolved oxygen in wines

J.F. Calderón, M. del Alamo-Sanza, I. Nevares, and V.F. Laurie. 2014. The influence of selected winemaking equipment and operations on the concentration of dissolved oxygen in wines. Cien. Inv. Agr. 41(2): 273-280. Oxygen has a determining effect on the quality and longevity of wines. In spite of it...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Calderón,Juan F, del Alamo-Sanza,María, Nevares,Ignacio, Laurie,V. Felipe
Lenguaje:English
Publicado: Pontificia Universidad Católica de Chile. Facultad de Agronomía e Ingeniería Forestal 2014
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202014000200014
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!