Quality, bioactive compounds, and antioxidant activity of serrano chili peppers cultivated in volcanic rock-vermicompost and nutrient solutions
E. Cruz-Crespo, M.T. Sumaya-Martínez, Á. Can-Chulim, J. Pineda-Pineda, R. Bugarín-Montoya and G. Aguilar-Benítez. 2015. Quality, bioactive compounds, and antioxidant activity of serrano chili peppers cultivated in volcanic rock-vermicompost and nutrient solutions. Cien. Inv. Agr. 42(3): 375-384. The...
Guardado en:
Autores principales: | , , , , , |
---|---|
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Pontificia Universidad Católica de Chile. Facultad de Agronomía e Ingeniería Forestal
2015
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202015000300006 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|