Quality, bioactive compounds, and antioxidant activity of serrano chili peppers cultivated in volcanic rock-vermicompost and nutrient solutions

E. Cruz-Crespo, M.T. Sumaya-Martínez, Á. Can-Chulim, J. Pineda-Pineda, R. Bugarín-Montoya and G. Aguilar-Benítez. 2015. Quality, bioactive compounds, and antioxidant activity of serrano chili peppers cultivated in volcanic rock-vermicompost and nutrient solutions. Cien. Inv. Agr. 42(3): 375-384. The...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Cruz-Crespo,Elia, Sumaya-Martínez,María T, Can-Chulim,Álvaro, Pineda-Pineda,Joel, Bugarín-Montoya,Rubén, Aguilar-Benítez,Gisela
Lenguaje:English
Publicado: Pontificia Universidad Católica de Chile. Facultad de Agronomía e Ingeniería Forestal 2015
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202015000300006
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!