The effect of astaxanthin and β-carotene inclusion in diets for growth, reproduction and pigmentation of the peppermint shrimp Lysmata wurdemanni

ABSTRACT The effect of the incorporation of three different concentrations (0.5, 1 and 1.5%) of either astaxanthin (A) or β-carotene (B) was evaluated during the feeding of peppermint shrimp Lysmata wurdemanni post-larvae with six isonitrogenous (34%) and isolipidic (8%) diets. Six treatmen...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Díaz-Jiménez,Lorenzo, Hernández-Vergara,Martha Patricia, Pérez-Rostro,Carlos Iván, Ortega-Clemente,Luis Alfredo
Lenguaje:English
Publicado: Pontificia Universidad Católica de Valparaíso. Facultad de Recursos Naturales. Escuela de Ciencias del Mar 2019
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-560X2019000300559
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!