The effect of astaxanthin and β-carotene inclusion in diets for growth, reproduction and pigmentation of the peppermint shrimp Lysmata wurdemanni
ABSTRACT The effect of the incorporation of three different concentrations (0.5, 1 and 1.5%) of either astaxanthin (A) or β-carotene (B) was evaluated during the feeding of peppermint shrimp Lysmata wurdemanni post-larvae with six isonitrogenous (34%) and isolipidic (8%) diets. Six treatmen...
Guardado en:
Autores principales: | , , , |
---|---|
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Pontificia Universidad Católica de Valparaíso. Facultad de Recursos Naturales. Escuela de Ciencias del Mar
2019
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-560X2019000300559 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Sea el primero en dejar un comentario!