MURTA (Ugni molinae Turcz.): A REVIEW ON CHEMICAL COMPOSITION, FUNCTIONAL COMPONENTS AND BIOLOGICAL ACTIVITIES OF LEAVES AND FRUITS

ABSTRACT Murta (Ugni molinae Turcz.) is a native species from central and southern Chile. There is an increasing interest in the plant due to its high content of essential nutrients and beneficial phytochemicals to human health. In fact, the berries contain a wide variety of anthocyanins, which are...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: López,Jéssica, Vega-Gálvez,Antonio, Rodríguez,Angela, Uribe,Elsa, Bilbao-Sainz,Cristina
Lenguaje:English
Publicado: Universidad de Concepción. Facultad de Agronomía, Facultad de Ingeniería Agricola y Facultad de Ciencias Veterinarias 2018
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0719-38902018000100043
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!