Effects of different hydration treatments on technological, physical, nutritional, and bioactive parameters of lentils

ABSTRACT Regular lentil consumption may improve health and prevent certain chronic diseases. Lentils have high antioxidant activity and contain proteins, essential amino acids, fiber, minerals, and bioactive compounds. However, few studies have investigated the physicochemical characteristics of len...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autores principales: Bragança,Guilherme, Ávila,Bianca, Rockenbach,Reni, Santos,Magda, Alves,Gabriela, Santos,Mônica de los, Bortolini,Vera, Monks,Jander, Peres,William, Elias,Moacir
Lenguaje:English
Publicado: Sociedad Chilena de Nutrición, Bromatología y Toxicología 2020
Materias:
Acceso en línea:http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-75182020000400658
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!

Ejemplares similares